ROTI TODAY

ROTI TODAY Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 201 beoordelingen
5 mei 2021 om 21:34 Heerlijk gegeten en, na een telefoontje, toch thuisbezorgd. Geweldige service!
3 mei 2021 om 20:30 Heerlijk gegeten. Roti zoals het bedoeld is. Op afgesproken tijd bezorgd.
30 apr 2021 om 11:54 Ik heb weleens lekkerdere roti gegeten en de wachttijd op maandagavond vond ik erg lang bij bestelling om 19.00 uur. Eten was wel goed warm en keurig coronaproof bezorgd.
29 apr 2021 om 22:53 Smaakte goed en precies op de afgesproken tijd gebracht.
3 apr 2021 om 21:49 Eerste keer hier besteld. Hoeveelheid was Ruim voldoende. Zeer schappelijke prijs. Kwaliteit top....Heerlijk gegeten !! Op basis van deze ervaring zeker een aanrader
24 mrt 2021 om 20:26 De roti kipfilet tandoori masala was echt heerlijk!! Een aanrader!
7 mrt 2021 om 19:51 Lekker eten! Ik miste wat meer smaak, maar dat lag niet aan het eten op zich. Het zag er keurig uit en was lekker. Iets te laat bezorgd, maar gelukkig viel het wel mee hoeveel later (10 minuutjes later dan aangegeven). Oftewel... prima in orde!
2 mrt 2021 om 19:01 Finaly a real Roti shop! in Hoofddorp! I wasnt expecting much as most restaurants are not that good here.. im from Amsterdam and there is the best food :) but i was wrong.. this was super tasty and authentic! Thank you Roti Today :)
1 mrt 2021 om 23:29 Eten was goed warm, smaak was goed en hoeveelheid waar voor je geld.
28 feb 2021 om 12:19 Weer super goed eten. Mijn vrienden komen graag hier om roti te eten bij roti today! Echte aanrader!
26 feb 2021 om 23:37 5/5
26 feb 2021 om 14:54 roti was weer heerlijk en de bezorging en vooraf het belletje zijn super...